CONTACTE
Menu
AILL.AC
/

MONOACUSTIC

monoacustic
Rockfon® Mono® Acoustic
Confort
Excel·lent confort acústic. 
Sostenibilitat
Fabricat amb llana de roca, una solució reciclable.
Llibertat
La solución acústica con total libertad de diseño.
HABITATGE
Techos y yeso laminado
Barcelona
monoacustic españa girona

Descobreix els beneficis dels plafons acústics Mono Acoustic

l Rockfon® Mono® Acoustic és un sistema de plafons acústics dissenyat per millorar l'acústica en un espai. Ofereix diversos beneficis, com ara:

Absorció del so: El Rockfon® Mono® Acoustic és altament eficaç en absorbir el so, cosa que ajuda a reduir el soroll ambiental i millorar la qualitat del so a l'espai.

Fàcil d'instal·lar: El sistema Rockfon® Mono® Acoustic és fàcil d'instal·lar, cosa que permet una ràpida implementació a l'espai.

Estètica: El Rockfon® Mono® Acoustic és un sistema de disseny modern i minimalista, adaptat a diferents estils d'interiors.

Durabilitat: El Rockfon® Mono® Acoustic està fabricat amb materials d'alta qualitat, cosa que garanteix la seva durabilitat i resistència.

Compliment de requisits acústics: El Rockfon® Mono® Acoustic compleix els requisits de compliment acústic i seguretat incendis, cosa que ajuda a complir amb les normatives locals.
Sol·licitar un pressupost

Dubtes habituals

Els plafons acústics són plafons que es col·loquen al sostre d'un espai per millorar l'acústica, absorbint el so i reduint el soroll ambiental.
Els plafons acústics poden estar fabricats amb diferents materials com a fibra de vidre, llana de roca, escuma acústica, cautxú i fusta, cadascun amb diferents propietats i característiques.
Milloren la qualitat del so en un espai. Redueixen el soroll ambiental.
Poden ser personalitzats per adaptar-se a les necessitats i preferències estètiques de cada espai. Poden ajudar a complir els requisits acústics i de seguretat incendis.
Pueden ser fáciles de instalar.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram