CONTACTE
Menu
AILL.AC
/

AÏLLAMENT ACÚSTIC PROJECTAT - PRODUCTES

La solució ideal per a entorns sorollosos on l'estètica i el rendiment són clau. 

Les qualitats excepcionals d'absorció acústica del Sonaspray® garanteixen la reducció del soroll i un agradable clima acústic en diverses habitacions.

Estructura i colors

Sonaspray® es pot ruixar sobre gairebé totes les superfícies seques i netes. En un procés de polvorització d'una sola capa, el material es ruixa al sostre. L'habitació es pot fer servir immediatament després de finalitzar la instal·lació.

El sistema consisteix en les fibres de cel·lulosa Sonaspray i l'adhesiu SK-2000 que s'acumula junts a la superfície creant una textura atractiva.

Las diferentes texturas, grosores y colores proporcionan una solución individual para cada proyecto. Colores sujetos al stock actual.
colores-estructura-media-fina-mg-integral-sonaspray
colores-estructura-fina-mg-integral-sonaspray-2
BODEGA TORRES
Projectat acústic
Barcelona
BODEGA TORRES
Projectat acústic
Barcelona
BODEGA TORRES
Projectat acústic
Barcelona
BODEGA TORRES
Projectat acústic
Barcelona
BODEGA TORRES
Projectat acústic
Barcelona

Resultats d'absorció

grafica-gruix-mg-integral
distribuidor proyectado acustico

Especificacions

Classe de foc B1-s1, d0 (EN 13501)
Molt àmplia selecció d'acabats superficials i colors
Absorció sonora excepcional, reducció de la reverberació
Se adapta a cualquier forma de techo y pared
Naturalment pur, respectuós amb el medi ambient i sostenible (de bressol a bressol)
Pes baix, sense càrrega addicional per a la construcció subjacent
Aplicació súper ràpida
Aplicació perfecta
Regulació de la condensació
Sol·licitar un pressupost

Dubtes habituals

Els projectats acústics són un tipus de material de construcció utilitzat per millorar la qualitat del so en un espai tancat. Aquests materials són dissenyats per absorbir o reflectir el so, per tal de reduir els nivells de ressò i augmentar la claredat del so en una sala.
Els projectats acústics es fan servir per millorar la qualitat del so en un espai tancat. Aquests materials poden ajudar a reduir el ressò i el soroll ambiental, cosa que pot millorar la comprensió de la parla i la claredat del so en una sala. També poden ajudar a millorar l'acústica a una sala de música o de cinema, per a una millor experiència auditiva.
Hi ha diversos tipus de projectats acústics. Projectats de llana de roca, suro i guix. Cada tipus té característiques diferents i s'utilitzen per a diferents aplicacions, per això és important triar l'adequat per a l'espai i l'ús previst.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram