CONTACTE
Menu
AILL.AC
/

AÏLLAMENT ACÚSTIC PROJECTAT 

Sonaspray®

La solució ideal per a entorns sorollosos on l'estètica i el rendiment són clau.
Veure productes
collage-acustica-mg-integral
Sonaspray
Som empresa homologada per a Espanya/Andorra.
Versàtil
Projectable sobre gairebé qualsevol superfície.
Aïllament
Òptim aïllament tèrmic i acústic.
BODEGA TORRES
Projectat acústic
Barcelona
distribuidor proyectado acustico

Millora l'acústica del teu local amb cel·lulosa projectada

La cel·lulosa acústica projectada és una tècnica per millorar l'acústica en un espai mitjançant la projecció d'una barreja de cel·lulosa i aigua a les parets i els sostres d'un edifici. La cel·lulosa és un material natural, reciclable i ecològic que s'obté a partir de fibres de fusta, s'utilitza com a material aïllant tèrmic i acústic.

La cel·lulosa acústica projectada és una alternativa als materials tradicionals d'aïllament acústic, ja que ofereix una millor absorció del so i una eficàcia més gran a reduir el soroll ambiental en comparació amb els materials tradicionals. A més, la cel·lulosa acústica projectada és una tècnica no invasiva, ja que es projecta a les parets i sostres existents, sense la necessitat de realitzar obres de construcció.

La cel·lulosa acústica projectada també és una opció més econòmica i ecològica en comparació amb els materials tradicionals d'aïllament acústic ja que és un material reciclable, no requereix energia per a la seva producció, i el procés de projecció no emet gasos contaminants.
Sol·licitar un pressupost

Dubtes habituals

Els projectats acústics són un tipus de material de construcció utilitzat per millorar la qualitat del so en un espai tancat. Aquests materials són dissenyats per absorbir o reflectir el so, per tal de reduir els nivells de ressò i augmentar la claredat del so en una sala.
Els projectats acústics es fan servir per millorar la qualitat del so en un espai tancat. Aquests materials poden ajudar a reduir el ressò i el soroll ambiental, cosa que pot millorar la comprensió de la parla i la claredat del so en una sala. També poden ajudar a millorar l'acústica a una sala de música o de cinema, per a una millor experiència auditiva.
Hi ha diversos tipus de projectats acústics. Projectats de llana de roca, suro i guix. Cada tipus té característiques diferents i s'utilitzen per a diferents aplicacions, per això és important triar l'adequat per a l'espai i l'ús previst.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram