CONTACTE
Menu

AÏLLAMENT ACÚSTIC

L'aïllament acústic és la capacitat de no transmetre el soroll d´una habitació a una altra. Un bon aïllament acústic redueix de manera notable els nivells d'estrès i augmenta la capacitat cognitiva i de concentració. Saps quin és el benefici més gran de tot això? Que afavoreix els llaços comunicatius entre les persones, propiciar un millor ambient laboral i, per tant, més productivitat.
ESPAIS INTERIORS
aislamiento acustico interiores
L'aïllament acústic en espais interiors és essencial per garantir un ambient de treball tranquil i productiu. Un bon aïllament acústic redueix la propagació del soroll i garanteix privadesa, cosa que pot ajudar a reduir l'estrès i millorar la comunicació a l'espai de treball. 
MAQUINÀRIA INDUSTRIAL I CLIMA
aislamiento acustico industrial
Essencial per reduir el soroll generat per la maquinària i evitar problemes de salut laboral. A més, l'aïllament acústic també ajuda a protegir la maquinària contra les variacions extremes de temperatura i humitat que poden ser causades pel clima, cosa que pot perllongar la vida útil.
1 · UNA MICA DE CIÈNCIA

Per què és important aïllar acústicament un espai

Els espais típics que requereixen aïllament acústic: dormitoris, sales de cinema, conferències i auditoris, biblioteques, hospitals... El cas de l'aïllament acústic és més complex i requereix un estudi detallat de cada espai per poder establir un pla d'acció contra el soroll.

Aplicacions i espais

aislamiento acustico hosteleria

HOSTALERIA

RESTAURANTS
CAFETERIES
BARS
DISCOTEQUES
aislamiento acustico oficinas

LABORAL

OFICINES
CABINES
SEPARADORS
ZONES COMUNES
aislamiento acustico universidades

EDUCACIÓ

AULES
MENJADORS
PASSADISSOS
GIMNASOS
aislamiento acustico domestico

DOMÈSTIC

ESTADES
AUDIÒFILS
ESTUDIS
HOME CINEMA

El teu proper projecte

Comença aquí. Et contactarem per veure si podem fer-ho realitat.
Sol·licitar pressupostos
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram