CONTACTE
Menu
AILL.AC
/

ESPAIS INTERIORS

Revestimiento acustico ESCAC
Aïllament de sala ESCAC Barcelona
Menys soroll, més concentració
L'aïllament acústic en espais interiors ajuda a reduir la propagació del soroll, cosa que pot ajudar a millorar la concentració i el rendiment dels empleats, i això alhora pot millorar la productivitat en el lloc de treball.
Rebaixa el nivell d'estrès físic i mental
El soroll constant pot ser estressant per a les persones, l'aïllament acústic ajuda a reduir el soroll ambiental i pot contribuir a reduir l'estrès al lloc de treball.
La teva privadesa, més protegida que mai
L'aïllament acústic ajuda a reduir la propagació del so entre diferents ambients, la qual cosa pot ajudar a garantir la privacitat i la confidencialitat en espais de treball compartits, com a sales de juntes o espais de treball privats.
ESCAC
Mapa de projecció
Barcelona
aislamiento acustoci edificios

Aïllament acústic a espais d'interior

L'aïllament acústic en espais interior és essencial per garantir un ambient tranquil i lliure de soroll molest. Amb l'augment de la construcció d'edificis d'habitatges i d'oficines, l'aïllament acústic ha esdevingut cada cop més important. Hi ha diverses maneres d'aïllar acústicament un espai d'interior, com la col·locació de materials absorbents a les parets, els sostres i els terres, o l'ús de finestres i portes d'alta qualitat amb segells d'aire. 

A més, les estratègies de disseny, com ara la separació de les àrees de treball i vida, també poden contribuir a un millor aïllament acústic. En triar els materials i les estratègies adequades, es pot aconseguir un ambient de treball o vida més productiu i agradable. És important comptar amb professionals capacitats a l'àrea d'aïllament acústic per garantir un resultat eficaç.
Sol·licitar un pressupost

Dubtes habituals

L'aïllament acústic en espais interiors és el procés de reduir la quantitat de soroll que entra o surt d'un espai tancat mitjançant la utilització de materials i estratègies específiques.
L'aïllament acústic en espais interiors és important perquè ajuda a crear un ambient tranquil i lliure de soroll molest, cosa que pot millorar la productivitat i la qualitat de vida de les persones que utilitzen l'espai.

Per aïllar acústicament un espai d'interior, es poden fer servir materials absorbents com la llana de roca, l'escuma acústica, la fibra de vidre, entre d'altres. També podeu utilitzar finestres i portes d'alta qualitat amb segells d'aire per reduir la quantitat de soroll que entra o surt de l'espai.
El disseny d'un espai pot afectar l'aïllament acústic en separar les àrees de treball i vida, utilitzant materials absorbents a les parets i sostres, i col·locant les àrees sorolloses lluny de les àrees de treball o vida. És important comptar amb professionals capacitats a l'àrea d'aïllament acústic per garantir un disseny eficaç.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram