CONTACTE
Menu

MOTLLES I DECORACIÓ

Quan es tracta de decorar, les parets d'una estada són l'element més important. El vostre disseny pot influir en l'estat d'ànim dels usuaris de l'espai, emfatitzar les emocions o crear una il·lusió òptica que alteri les proporcions de l'estada.
2.3 - DECORACIÓ D'ESPAIS

Un estil per a cada tipus despai

01
ESTÈTICA
ÚNICA
Les motllures i decoracions poden donar un toc estètic i personalitzat als espais, millorant l'aparença de l'ambient i adaptant-se a diferents estils de decoració. Les motllures es poden utilitzar per crear una sensació de profunditat, per accentuar les línies de les parets, per crear un contrast entre la paret i el sostre o per crear una sensació d'elegància i sofisticació. Les decoracions poden ser usades per afegir un toc personalitzat i únic a l'espai, ja sigui mitjançant quadres, escultures, estàtues, etc.
02
PROTEGINT
L'ESPAI
Les motllures i decoracions poden protegir les parets de cops i esgarrapades, ajudant a mantenir el bon estat de les mateixes i perllongant la seva vida útil. Els sòcols i cornises són exemples de motllures que protegeixen les parets dels cops i esgarrapades que poden ser causats pel moviment de mobles o pel desgast natural de les parets.
03
ALTA
REVALORACIÓ
Les motllures i les decoracions poden augmentar el valor de revenda d'una propietat, ja que poden millorar l'aparença i l'estètica d'un espai i fer-lo més atractiu per als potencials compradors. Un espai ben decorat i amb motllures elegants pot ser més atractiu pels compradors i pot ajudar a vendre una propietat més ràpida i per un preu més alt.
MORLANS RESTAURANT
Panells acústics
Revestiment mural
Mallorca
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram