CONTACTE
Menu
Cornisas
Cornises decoratives per a oficines
Decoració i estil
Afegeix un element decoratiu a l'arquitectura de l'edifici, millorant-ne l'aparença estètica.
Protecció
Protegeix la part superior de la paret de la intempèrie i els danys causats per l'aigua.
Major vida útil
Pot ajudar a alleujar la pressió a les unions de la paret i prolongar la vida útil de l'edifici.
CORNISES
Orac Decor
cornisas

Cornises i motllures, molt més que un element estètic

Les cornises i les motllures són elements decoratius que afegeixen bellesa i caràcter a qualsevol edifici. Totes dues són protuberàncies decoratives que es troben a la part superior de les parets o als sostres, i són una forma popular de millorar l'aparença estètica de qualsevol espai.

Les cornises són un tipus de motllura que es troba a la part superior de les parets i té una funció decorativa, però també poden servir per protegir la part superior de la paret de la intempèrie i els danys causats per l'aigua. A més, poden ajudar a alleujar la pressió a les unions de la paret i prolongar la vida útil de l'edifici.

Les motllures, per altra banda, són elements decoratius que es col·loquen a les cantonades ia les vores de les parets, sostres i portes. Les motllures s'utilitzen comunament per emfatitzar els detalls arquitectònics i donar un toc d'elegància a qualsevol espai.
Sol·licitar un pressupost

Dubtes habituals

Les cornises són una forma de motllura decorativa que es troba a la part superior de les parets i els sostres d'un edifici. Es fan servir per millorar l'aparença estètica d'un espai i per protegir la part superior de la paret de la intempèrie i els danys causats per l'aigua.
Hi ha molts tipus diferents de cornises, com ara les cornises clàssiques, les cornises modernes, les cornises d'estil victorià, les cornises d'estil georgià, entre d'altres.
La instal·lació de les cornises varia depenent del tipus de cornisa i del material amb què està feta. En general, es col·loquen a la part superior de la paret i es fixen amb claus o adhesiu. És recomanable contractar un professional per realitzar la instal·lació.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram