CONTACTE
Menu
zocalos
Sòcols decoratius per a oficines
Protecció
Los zócalos ayudan a evitar la acumulación de humedad en las paredes, lo que puede causar problemas de moho y óxido.
Aïllament tèrmic
Los zócalos también pueden ayudar a aislar térmicamente una habitación, lo que puede ayudar a reducir los costos de calefacción y enfriamiento.
Millora estètica
Los zócalos también pueden añadir un elemento decorativo a una habitación, ya que están disponibles en una variedad de estilos y colores.
SÒCOLS
Orac Decor
zocalos orac decor

Sòcols de Orac Decor. Disseny i qualitat excepcionals

Els sòcols són una excel·lent addició a qualsevol llar o edifici comercial. No sols proporcionen protecció contra la humitat en les parets, sinó que també ajuden a aïllar tèrmicament una habitació i millorar la seva estètica. A més, els sòcols estan disponibles en una varietat d'estils i colors, la qual cosa permet als propietaris adaptar-los a qualsevol disseny d'interiors.

Els sòcols també són fàcils de mantenir i netejar, la qual cosa els converteix en una excel·lent opció per a aquells que busquen una solució pràctica i duradora. A més, són resistents a la humitat i a l'òxid, la qual cosa els fa ideals per a àrees humides com a cuines i banys.

En resum, els sòcols són una excel·lent opció per a protegir les parets de la seva llar o edifici comercial, millorar el seu aïllament tèrmic i la seva estètica, i són fàcils de mantenir. Si està buscant una solució pràctica i duradora per a la seva llar o edifici comercial, els sòcols són una excel·lent opció.
Sol·licitar un pressupost

Dubtes habituals

Els sòcols són una peça de motllura de fusta o plàstic que es col·loca en la part inferior de les parets per a protegir-les de la humitat i millorar la seva estètica. També poden ajudar a aïllar tèrmicament una habitació.

Els sòcols s'instal·len mitjançant l'ús d'adhesiu i claus. Primer, es neteja i anivella la superfície de la paret on es col·locarà el sòcol. Després, s'aplica adhesiu en la part posterior del sòcol i es col·loca en el seu lloc en la paret. Finalment, es claus a través del sòcol i en la paret per a assegurar-lo en el seu lloc.
Els sòcols es poden fer amb diferents materials com la fusta, plàstic, PVC, Alumini, entre altres. Cadascun d'aquests materials té els seus propis avantatges i desavantatges quant a durabilitat, resistència a la humitat i cost. És important triar un material que s'adapti a les necessitats i pressupost del projecte.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram