CONTACTE
Menu
DIVISORS
/

MAMPARES

Mampares de vidre
Mampares divisòries per a empreses
Elegants
Mantenen el disseny i decoració de l'estada.
Versàtils
Distribueixen i separen l'espai de manera senzilla.
Desmuntables
Reutilitzables en funció de les necessitats. 
OFICINES
Mampares de vidre
Girona
Mampares de vidre

Materials excepcionals i de llarga durada.

És el soroll que es transmet per l'aire i que travessa l'envoltant de l'edifici. Davant d'aquest soroll, la solució és augmentar la massa de l'envoltant o afegir materials porosos que absorbeixin l'energia. Davant d'aquest tipus de soroll la millora que ofereix el suro projectat és reduïda, ja que ni augmentem massa al suport ni es tracta d'un material porós amb gruix suficient que permeti una absorció del soroll per convertir-lo en energia. Per això tenim actualment plaques de suro natural aglomerat amb un coeficient d'absorció sonora de fins a αw = 0,50.

És el soroll que es transmet per l'aire i que travessa l'envoltant de l'edifici. Davant d'aquest soroll, la solució és augmentar la massa de l'envoltant o afegir materials porosos que absorbeixin l'energia. Davant d'aquest tipus de soroll la millora que ofereix el suro projectat és reduïda.
Sol·licitar un pressupost

Dubtes habituals

Les mampares són panells o parets que s'utilitzen per a separar espais dins d'un ambient. Poden ser temporals o permanents i estan disponibles en diferents materials i dissenys. Les mampares s'utilitzen per a dividir un espai en diverses àrees, per a proporcionar privacitat o per a reduir el soroll.
Les mampares s'utilitzen per a dividir un espai en diverses àrees, per a proporcionar privacitat o per a reduir el soroll. També poden ser utilitzades per a crear una sensació d'espai més ampli en una àrea petita, o per a ajudar a controlar el clima en un espai.
Existeixen diversos tipus de mampares, incloent-hi mampares de vidre, mampares de metall, mampares de fusta i mampares de tela. Cada tipus té característiques diferents i s'utilitzen per a diferents aplicacions. Per exemple, les mampares de vidre són ideals per a crear una sensació d'espai més ampli i proporcionar llum natural, mentre que les mampares de tela són ideals per a proporcionar privacitat i reduir el soroll.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram