CONTACTE
Menu
DIVISORS
/

PLACA I GUIX

divisores de placa y yeso
Divisors de placa i guix per a separar espais
Absorció del so
Són altament eficaços a absorbir el so, la qual cosa ajuda a reduir el soroll ambiental i millorar la qualitat del so en l'espai.
Compliment de normatives de seguretat
Ajuden a complir amb els requisits de compliment acústic i compliment d'incendis, la qual cosa garanteix un ambient segur i saludable.
Instal·lació fàcil
Són fàcils d'instal·lar i s'adapten a diferents estils d'interiors, la qual cosa permet una ràpida implementació en l'espai i la seva personalització per a adaptar-se a les necessitats de cada espai.
CONSTRUCCIÓ
Plaques de guix
Girona
revestimientos vescom girona

Divisors de placa i guix a mesura a Figueres

Es col·loquen entre les parets i sostres per a crear compartiments acústicament aïllats, la qual cosa ajuda a reduir el soroll ambiental i millorar la qualitat del so en l'espai.

A més de la seva capacitat per a absorbir el so, els divisors de placa i guix també ajuden a complir amb els requisits de compliment acústic i compliment d'incendis. Aquests divisors són fàcils d'instal·lar i s'adapten a diferents estils d'interiors.

Existeixen diferents tipus de materials utilitzats en la fabricació dels divisors de placa i guix, com per exemple el guix, placa, llana mineral, etc. Cadascun d'aquests materials té les seves pròpies característiques i avantatges, per la qual cosa és important comptar amb professionals capacitats en l'àrea d'acústica per a seleccionar el millor material i disseny per a cada espai.
Sol·licitar un pressupost

Dubtes habituals

Els divisors de placa i guix són panells que es col·loquen entre les parets i sostres per a crear compartiments acústicament aïllats, la qual cosa ajuda a reduir el soroll ambiental i millorar la qualitat del so en l'espai.
Existeixen diferents tipus de materials utilitzats en la fabricació dels divisors de placa i guix, com ara el guix, la placa, la llana mineral, entre altres. Cadascun d'aquests materials té les seves pròpies característiques i avantatges.
Sí, és recomanable comptar amb professionals capacitats en l'àrea d'acústica per a garantir una selecció i disseny adequat dels divisors de placa i guix, així com una correcta instal·lació d'aquests.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram