CONTACTE
Menu
DIVISORS
/

TABIQUES

tabique-movil-1
Envans divisoris per a oficines
Versàtils
Separa els espais en funció de les necessitats.
Adaptables
Redissenya els espais mantenint el disseny. 
Muntatge ràpid
Crea áreas independientes de forma fácil y rápida.
OFICINAS RED POINT
Sistema d'envans
Barcelona
tabique-movil figueres

Una manera excepcional per a generar nous espais

Els envans mòbils són una excel·lent opció per a aquells que busquen flexibilitat en l'ús del seu espai. Aquests sistemes de divisió d'ambients permeten crear o eliminar divisions segons les necessitats de cada moment.

Entre els principals beneficis dels envans mòbils es troba la capacitat d'adaptar l'espai a les diferents funcions. Per exemple, es pot utilitzar una sala per a diferents esdeveniments o per a diferents activitats dins d'una mateixa empresa. A més, aquests sistemes permeten aprofitar al màxim l'espai disponible, ja que les divisions es poden crear o eliminar segons sigui necessari.

Un altre benefici important dels envans mòbils és la facilitat de neteja i manteniment. Aquests sistemes són fàcils de netejar i mantenir en bon estat, la qual cosa redueix els costos de neteja i manteniment. Finalment, els envans mòbils també són una excel·lent opció des del punt de vista estètic.
Sol·licitar un pressupost

Dubtes habituals

Els envans mòbils són sistemes de divisió d'ambients que permeten crear o eliminar divisions segons les necessitats de cada moment.
Els principals beneficis dels envans mòbils són la capacitat d'adaptar l'espai a les diferents funcions, aprofitar al màxim l'espai disponible, facilitat de neteja i manteniment, i varietat de dissenys i acabats.
Sí, els envans mòbils estan disponibles en una àmplia varietat de dissenys i acabats, la qual cosa permet adaptar-los a qualsevol tipus d'ambient.
El cost dels envans mòbils pot variar depenent del tipus de sistema i dels acabats i dissenys seleccionats. No obstant això, es considera una opció cost-eficient en comparació a construir una paret permanent.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram