CONTACTE
Menu

PAVIMENTS

Els paviments tècnics són una opció ideal per a ambients industrials o comercials a causa de la seva alta resistència i durabilitat. Aquests paviments estan dissenyats per a suportar el trànsit intens i les condicions adverses, i són fàcils de netejar i mantenir. A més, ofereixen una gran varietat de dissenys i acabats per a adaptar-se a diferents estils i necessitats.
2.4  · SUELOS

Protecció, seguretat i estil

01
DURABILITAT
Els paviments tècnics, vinílics, de cautxú, linòleum i moquetes i tèxtils són molt resistents i duradors, la qual cosa els fa ideals per a ambients industrials o comercials i per a suportar el trànsit intens. Aquests tipus de paviments són ideals per a suportar el desgast causat pel trànsit diari, les condicions climàtiques adverses i els productes químics. La seva resistència i durabilitat els fan ideals per a ambients que requereixen una gran resistència i durabilitat, com a fàbriques, magatzems i hospitals.
02
FÀCIL
MANTENIMENT
Aquests tipus de paviments són fàcils de netejar i mantenir, la qual cosa els fa ideals per a ambients que requereixen un manteniment regular i una neteja en profunditat. Els paviments tècnics, vinílics, de cautxú, linòleum i moquetes i tèxtils són resistents a les taques i al desgast, i poden ser netejats amb facilitat, la qual cosa els fa ideals per a ambients que requereixen una neteja regular i un manteniment en profunditat.
03
DISSENY
I ESTÈTICA
Factors clau a l'hora de triar un paviment per a la seva llar o negoci. Els paviments tècnics, vinílics, de cautxú, linòleum i moquetes i tèxtils ofereixen una gran varietat de dissenys i acabats, des d'estils minimalistes fins a dissenys més elaborats. A més, els paviments vinílics i de cautxú, linòleum i moquetes i tèxtils són ideals per a aportar un toc càlid i acollidor a l'ambient, proporcionant una gran varietat de colors i dissenys per a adaptar-se a diferents estils i necessitats. El disseny i estètica dels paviments també poden ajudar a crear una sensació de profunditat o a accentuar les línies de les parets, o per a crear una sensació d'elegància i sofisticació.
HOTEL MALDA
Equipament
Barcelona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram