CONTACTE
Menu
PAVIMENTS
/

LINÒLEUM

forbo-linoleum
Sòls de moqueta i tèxtil per a oficines
Durador
El linòleum és un material molt resistent i durador, cosa que significa que pot suportar un gran trànsit sense desgastar-se amb facilitat.
Fàcil de netejar
El linòleum és resistent a les taques i fàcil de netejar, la qual cosa ho fa ideal per a àrees d'alta activitat com a cuines, banys i passadissos.
Econòmic
El linòleum és una opció econòmica i sostenible ja que està fet de materials naturals i no requereix de molt de manteniment. 
SÒL DE LINÒLEUM
Forbo
Linoleum

Un sòl de linòleum és segur i estètic

Els sòls de linòleum són una excel·lent opció per a qualsevol llar o negoci. Ofereixen una gran varietat de beneficis, com la seva durabilitat, facilitat de neteja, i el seu baix cost. A més, són una opció sostenible, ja que estan fets de materials naturals i no requereixen de molt de manteniment.

Els sòls de linòleum són ideals per a àrees d'alta activitat, com a cuines, banys i passadissos. La seva gran resistència a les taques i la seva fàcil neteja els fan ideals per a aquestes àrees. A més, són una opció antilliscant i segura, la qual cosa els fa ideals per a àrees amb el risc de caigudes.

A la nostra botiga trobaràs una gran varietat de sòls de linòleum en diferents estils, dissenys i colors. Oferim opcions per a tots els gustos i pressupostos, des dels dissenys més senzills fins als més elaborats. A més, oferim un servei d'instal·lació professional per a garantir una perfecta col·locació del teu nou sòl.
Sol·licitar un pressupost

Dubtes habituals

El linòleum és un revestiment de sòl fabricat a partir de matèria primera naturals, com la farina de fusta, la farina de llinosa, cera i pigments. És una opció sostenible i econòmica, amb una gran resistència i durabilitat.
El linòleum té diversos avantatges en comparació amb altres revestiments de sòl, com la seva durabilitat, facilitat de neteja, i el seu baix cost. A més, és una opció sostenible ja que està fet de materials naturals i no requereix de molt de manteniment.
Sí, el linòleum és una excel·lent opció per a àrees d'alta activitat com a cuines i banys a causa de la seva gran resistència a les taques i facilitat de neteja. A més, és una opció antilliscant i segura, la qual cosa ho fa ideal per a àrees amb el risc de caigudes.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram