CONTACTE
Menu
PAVIMENTS
/

MOQUETA Y TEXTIL

suelo moqueta
Sòls de moqueta i tèxtil per a oficines
Calidesa
Proporciona una sensación cálida y acogedora.
So
Absorbe el ruido y reduce el eco.
Sensació
Es cómodo al caminar y al estar de pie.
MG INTEGRAL
Sòl de tèxtil i disseny
Figueres
moqueta textil suelo

Distribuïdors oficials de les moquetes INTERFACE

Els sòls de moqueta són una excel·lent opció per a aquells que busquen una solució càlida i acollidora per a la seva llar o negoci. Aquests sòls proporcionen una sensació de confort en caminar i estar dempeus, a més de ser excel·lents per a reduir el soroll i el ressò. A més, els sòls de moqueta són fàcils de mantenir i venen en una varietat de dissenys i colors per a adaptar-se a qualsevol decoració. No obstant això, requereixen un manteniment regular i és important netejar les taques i la brutícia ràpidament.
Sol·licitar un pressupost

Dubtes habituals

La neteja regular amb una aspiradora, juntament amb l'eliminació immediata de taques i brutícia, ajudarà a mantenir el sòl de moqueta net. També és recomanable utilitzar un netejador específic per a sòls de moqueta.
La durada del sòl de moqueta depèn de l'ús i del manteniment. Amb un manteniment adequat, el sòl de moqueta pot durar diversos anys. No obstant això, és important reemplaçar-ho si es desgasta o si es veu deteriorat.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram