CONTACTE
Menu
PAVIMENTS
/

VINÍLICS I CAUTXÚ

suelo vinilo mg integral
Distribuïdors oficials NORA Interface a Espanya
Alta durabilitat
Són resistents al desgast i a l'abrasió, la qual cosa els fa ideals per a àrees amb trànsit elevat.
Fàcil manteniment
Són fàcils de netejar i mantenir, i no requereixen pintura ni segellament. Amigables amb el medi ambient: són reciclables i no contenen compostos tòxics.
Disseny sense límits
Venen en una varietat de colors i patrons, cosa que permet una gran flexibilitat en el disseny de l'espai.
INTERFACE
Especialistes en sòl
SUELO VINILO OFICINA

Materials excepcionals i de llarga durada.

Els paviments vinílics i de cautxú són una excel·lent opció per a qualsevol espai que requereixi una superfície resistent, segura i fàcil de mantenir. Aquests tipus de paviments són ideals per a àrees amb trànsit elevat, ja que són resistents al desgast i a l'abrasió. A més, proporcionen una superfície antilliscant, la qual cosa els fa assegurances per al seu ús en àrees mullades o humides.

Un altre dels beneficis dels paviments vinílics i de cautxú és la seva facilitat de neteja i manteniment. No requereixen pintura ni segellament, la qual cosa els fa ideals per a àrees amb un alt tràfic de persones i/o vehicles. A més, són reciclables i no contenen compostos tòxics, la qual cosa els fa ideals per a ús en àrees verdes i ecològiques.

La flexibilitat de disseny és un altre dels punts forts dels paviments vinílics i de cautxú. Aquests tipus de paviments venen en una varietat de colors i patrons, la qual cosa permet una gran flexibilitat en el disseny de l'espai. També són còmodes de caminar i estar a causa del seu amortiment. A més, poden ajudar a reduir el soroll i la transmissió de calor en espais interiors.
Sol·licitar un pressupost

Dubtes habituals

Els paviments vinílics i de cautxú tenen diversos avantatges, incloent-hi la seva durabilitat, la seva superfície antilliscant, la seva facilitat de neteja i manteniment, el seu caràcter amigable amb el medi ambient, la seva gran flexibilitat de disseny, la seva comoditat, i la seva capacitat d'aïllar tèrmica i acústicament.
Sí, els paviments vinílics i de cautxú proporcionen una superfície antilliscant, la qual cosa els fa assegurances per al seu ús en àrees mullades o humides.
No, els paviments vinílics i de cautxú són fàcils de netejar i mantenir, i no requereixen pintura ni segellament. No obstant això, és recomanable realitzar una neteja regular per a mantenir el seu aspecte i funcionament òptim.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram