CONTACTE
Menu

REVESTIMENTS

El revestiment de paret s'aplica en superfícies verticals amb la finalitat de decorar-la però també, i més important, de protegir-les. Revestim les parets del teu projecte amb materials bonics, resistents als impactes i de gran absorció acústica.
1 · UNA MICA DE CIÈNCIA

Una manera diferent i única per a decorar espais

01
ALTA
DURABILITAT
Els revestiments Vescom, Instalbielab i Bemoss són molt resistents i duradors, la qual cosa els fa ideals per a ambients comercials o públics, així com per a ambients residencials, i per a suportar el trànsit intens. Aquests tipus de revestiments són ideals per a suportar el desgast causat pel trànsit diari, les condicions climàtiques adverses i els productes químics. La seva resistència i durabilitat els fan ideals per a ambients que requereixen una gran resistència i durabilitat, com a fàbriques, magatzems, hospitals i llocs públics.
02
FÀCIL
MANTENIMENT
Aquests tipus de revestiments són fàcils de netejar i mantenir, la qual cosa els fa ideals per a ambients que requereixen un manteniment regular i una neteja en profunditat. Els revestiments Vescom, Instalbielab i Bemoss són resistents a les taques i al desgast, i poden ser netejats amb facilitat, la qual cosa els fa ideals per a ambients que requereixen una neteja regular i un manteniment en profunditat.
03
ESTÈTICA
EXCLUSIVA
Aquests tipus de revestiments ofereixen una gran varietat de dissenys i acabats, la qual cosa permet adaptar-se a diferents estils i necessitats, des d'un estil minimalista fins a un estil més elaborat. A més, els revestiments Vescom, Instalbielab i Bemoss són ideals per a aportar un toc càlid i acollidor a l'ambient, proporcionant una gran varietat de colors i dissenys per a adaptar-se a diferents espais.
GRAN BUFET
Revestiments
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram