CONTACTE
Menu
REVESTIMENTS
/

INSTALBIELAB

instalbielab
Revestiments de Instalbielab
Versàtil i sorprenent
El paper pintat de disseny es pot utilitzar en qualsevol espai, tant en interiors com en exteriors, i es pot aplicar en qualsevol superfície llisa, com a parets, sostres, mobles i accessoris.
Molt durador
El paper pintat de disseny és una opció molt duradora i resistent a l'abrasió i als raigs UV, la qual cosa ho fa ideal per a àrees d'alt trànsit i exposades a la llum solar directa.
Fàcil de mantenir i col·locar
El paper pintat de disseny és fàcil de col·locar i mantenir. Amb una mica d'habilitat i eines adequades, es pot col·locar el paper pintat de disseny en qualsevol superfície llisa. A més, és fàcil de netejar amb un drap humit i suau.
RESTAURANT
Revestiment Instalbielab
papel pintado instalbielab

Materials excepcionals i de llarga durada.

El papel pintado Instalbielab es una excelente opción para cualquier proyecto de decoración. Su diseño y estilo único lo hace ideal para crear un ambiente personalizado y lleno de personalidad. El papel pintado Instalbielab está fabricado con materiales de alta calidad, lo que garantiza una gran durabilidad y resistencia a las condiciones de humedad y rayos UV. Su colocación es sencilla, ya que se puede pegar en cualquier superficie lisa y plana, y su mantenimiento es fácil, ya que solo necesita ser limpiado con un paño húmedo.

El catàleg de Instalbielab és ampli i variat, oferint una gran varietat de dissenys, patrons, i colors, que s'adapten a tota mena d'estils decoratius, des dels més moderns fins als més clàssics. A més, ofereix diferents tipus de paper pintat, des dels tradicionals, passant pels vinílics, fins als teixits més sorprenents.
Sol·licitar un pressupost

Dubtes habituals

El paper pintat Instalbielab és un tipus de revestiment decoratiu i funcional que s'utilitza en interiors i exteriors d'edificis. Aquests revestiments estan fabricats amb materials d'alta qualitat i es caracteritzen per la seva durabilitat, resistència a l'abrasió i als raigs UV, i facilitat de neteja.
El paper pintat Instalbielab té diversos avantatges, com ara la seva durabilitat, resistència a l'abrasió i als raigs UV, i facilitat de neteja. També ofereix una àmplia varietat de dissenys i acabats, la qual cosa permet als clients triar un revestiment que s'adapti al seu estil i necessitats específiques. A més, és fàcil de col·locar i mantenir.
El paper pintat Instalbielab és fàcil de netejar i mantenir. Es recomana netejar regularment amb un drap humit i suau, i evitar productes químics abrasius. És recomanable realitzar una revisió anual per a detectar qualsevol problema i fer reparacions necessàries.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram