CONTACTE
Menu

SOSTRES

Un sostre ben dissenyat, resistent i aïllant, és clau per evitar problemes futurs, cars i complicats de solucionar, com ara fuites d'aigua o problemes de temperatura i aïllament. T'assessorem sobre els millors materials i dissenys pel teu projecte.
1 · UNA MICA DE CIÈNCIA

Trieu bé el sostre segons les vostres necessitats.

01
AÏLLAMENT
TÈRMIC
Els sostres proporcionen aïllament tèrmic per a l'ambient, ajudant a mantenir una temperatura agradable i reduint l'ús de sistemes de climatització, cosa que pot reduir els costos d'energia. Un bon aïllament tèrmic al sostre ajuda a mantenir la calor a l'hivern i a mantenir l'ambient fresc a l'estiu, proporcionant un ambient més còmode i reduint la necessitat d'usar sistemes de climatització.
02
AÏLLAMENT
ACÚSTIC
Els sostres també proporcionen aïllament acústic, ajudant a reduir el soroll exterior i interior i millorant el confort a l'espai. Un bon aïllament acústic al sostre ajuda a reduir la transmissió del so entre ambients, cosa que és especialment important en llocs de treball o en habitatges on es requereix un ambient silenciós per treballar o descansar.
03
ESTÈTICA
I DURABILITAT
Els sostres poden proporcionar un acabat estètic i decoratiu a l'ambient i poden ser seleccionats per adaptar-se a diferents estils de decoració. A més, diversos tipus de sostres són duradors i resistents, cosa que pot prolongar la seva vida útil i reduir els costos de manteniment a llarg termini. Els sostres de fusta, metàl·lics, cartró guix i registrables són alguns exemples de sostres que ofereixen estètica i durabilitat, a més de proporcionar un excel·lent aïllament tèrmic i acústica.
OFICINES KAVE HOME
Projectat i construcció
Girona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram