CONTACTE
Menu
SOSTRES
/

CARTÓN Y YESO

techo de carton yeso
Sostres de cartó i guix
Durabilitat
Els sostres de cartó i guix són molt resistents i duradors, la qual cosa els fa ideals per a àrees d'alta humitat i trànsit, com a banys i cuines.
Fàcil instal·lació
Els sostres de cartó i guix són fàcils d'instal·lar i poden ser tallats i adaptats a qualsevol forma de sostre, la qual cosa els fa ideals per a renovacions i projectes de construcció.
Millora acústica
Els sostres de cartó i guix tenen una excel·lent capacitat d'absorció de so, la qual cosa els fa ideals per a àrees de treball i educatives, on es requereix un ambient tranquil i sense distraccions.
CENTRO SALUD
Sostre de cartó guix
Barcelona
techo de carton yeso Girona

Si busques resistència i durabilitat, és la teva millor opció

Els sostres de cartó i guix són una excel·lent opció per a aquells que busquen durabilitat, fàcil instal·lació i millora acústica en els seus projectes de construcció. Aquests sostres estan composts de dues capes de cartó i una capa de guix, la qual cosa els dóna una gran resistència i durabilitat.

Un dels principals beneficis dels sostres de cartó i guix és la seva durabilitat. Aquests sostres són ideals per a àrees d'alta humitat i trànsit, com a banys i cuines, ja que són resistents a la humitat i als cops. A més, els sostres de cartó i guix són fàcils d'instal·lar i poden ser tallats i adaptats a qualsevol forma de sostre, la qual cosa els fa ideals per a renovacions i projectes de construcció.

Un altre benefici important dels sostres de cartó i guix és la seva capacitat d'absorció de so. Aquests sostres tenen una excel·lent capacitat d'absorció de so, la qual cosa els fa ideals per a àrees de treball i educatives, on es requereix un ambient tranquil i sense distraccions.
Sol·licitar un pressupost

Dubtes habituals

Els sostres de cartó i guix són un tipus de sostre compost de dues capes de cartó i una capa de guix, que els dóna una gran resistència i durabilitat.
Els principals beneficis dels sostres de cartó i guix són la seva durabilitat, fàcil instal·lació i millora acústica.
Sí, els sostres de cartó i guix són ideals per a àrees d'alta humitat i trànsit, com a banys i cuines, ja que són resistents a la humitat.
Sí, els sostres de cartó i guix són fàcils d'instal·lar i poden ser tallats i adaptats a qualsevol forma de sostre.
Sí, els sostres de cartó i guix tenen una excel·lent capacitat d'absorció de so, la qual cosa els fa ideals per a àrees de treball i educatives, on es requereix un ambient tranquil i sense distraccions.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram