CONTACTE
Menu
SOSTRES
/

FUSTA

techos de madera
Sostres de fusta per a oficines i particulars
Estètica i diferenciació
Els sostres de fusta aporten una gran quantitat de calidesa i naturalitat als espais, a més de ser molt versàtils i adaptar-se a diferents estils decoratius.
Aïllament tèrmic i acústic
Els sostres de fusta són una excel·lent opció per a aïllar tèrmicament i acústicament l'espai, ajudant a reduir els costos d'energia i millorar el confort dels espais.
Alta durabilitat
Els sostres de fusta són resistents i duradors, poden durar diverses dècades amb un adequat manteniment. A més, algunes fustes són resistents als insectes i la humitat, la qual cosa augmenta la seva durabilitat.
OFICINES KAVE HOME
Projectat i construcció
Girona
techos de madera Girona

El sostre de fusta proporciona un look especial i molts avantatges tècnics

La instal·lació de sostres de fusta és una excel·lent opció per a afegir calidesa i naturalitat a qualsevol espai, ja sigui en interiors o exteriors. Aquests sostres són versàtils i s'adapten a diferents estils decoratius, des de rústics fins a moderns. A més, són una excel·lent opció per a aïllar tèrmicament i acústicament l'espai, la qual cosa ajuda a reduir els costos d'energia i millorar el confort dels espais.

La instal·lació de sostres de fusta és un procés que ha de ser dut a terme per professionals amb experiència, ja que requereix eines i tècniques específiques. És important assegurar-se que la fusta utilitzada sigui d'alta qualitat i resistent als elements.

Existeixen diferents tipus de fustes i dissenys disponibles per a la instal·lació de sostres de fusta. Això inclou fustes com el cedre, el pi i la fusta de cirerer, entre altres. Els dissenys poden incloure des de sostres plans fins a sostres inclinats, amb bigues exposades o sense elles.
Sol·licitar un pressupost

Dubtes habituals

Els sostres de fusta són un tipus de revestiment de sostres que es fabriquen amb fusta natural o sintètica. Poden ser utilitzats tant en interiors com en exteriors, i es caracteritzen per la seva bellesa natural, durabilitat i capacitat per a aportar un ambient acollidor i càlid.
Els sostres de fusta tenen diversos avantatges, com ara la seva bellesa natural, durabilitat, resistència a la humitat i capacitat per a aïllar tèrmicament i acústicament. També són una opció ecològica ja que la fusta és un material renovable. A més, els sostres de fusta poden ser personalitzats per a adaptar-se a una varietat d'estils arquitectònics i dissenys.
Els sostres de fusta no requereixen manteniment, ja que el seu ús és per a interior.
Sí, els sostres de fusta poden millorar l'acústica. Quan es fan servir panells acústics de fusta fonoabsorbent per a la instal·lació de sostres desmuntables, aquests milloren el control de la reverberació i ofereixen una millora notable a l'acústica de la sala.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram