CONTACTE
Menu
SOSTRES
/

REGISTRABLES

sostre registrable
Sostres enregistrables
Estalvia energia
Els sostres enregistrables permeten ajustar la quantitat de llum natural que entra en un edifici, la qual cosa ajuda a reduir el consum d'energia en la il·luminació artificial.
Control de temperatura
Els sostres enregistrables també ajuden a controlar la temperatura en un edifici en permetre l'entrada o sortida de l'aire calent o fred, la qual cosa pot reduir l'ús de sistemes de climatització.
Gestió del cablejat
Fàcilment es poden canviar llums i tirar cablejat de xarxa o el que es necessiti sense realitzar costoses i molestes obres en l'oficina. 
ESCAC
Sostre enregistrable
Barcelona
sostre registrable

Materials excepcionals i de llarga durada.

Els sostres enregistrables són una excel·lent solució per a millorar l'eficiència energètica en els edificis. Aquests sostres ofereixen la capacitat d'ajustar la quantitat de llum natural que entra en un edifici, la qual cosa ajuda a reduir el consum d'energia en la il·luminació artificial. Això no sols estalvia diners en factures d'energia, sinó que també és beneficiós per al medi ambient.

A més d'estalviar energia, els sostres enregistrables també ajuden a controlar la temperatura en un edifici en permetre l'entrada o sortida de l'aire calent o fred. Això pot reduir l'ús de sistemes de climatització, la qual cosa també contribueix a estalviar energia i diners en factures de serveis públics.

Els sostres enregistrables també poden millorar la qualitat de vida dels ocupants d'un edifici en permetre'ls gaudir de la llum natural i un ambient interior més còmode. Això pot contribuir a millorar el benestar i el rendiment dels empleats en un lloc de treball, o dels residents en un edifici d'habitatges. A més, pot millorar l'estètica de l'edifici, i augmentar el seu valor.
Sol·licitar un pressupost

Dubtes habituals

El principal benefici dels sostres enregistrables és la capacitat d'estalviar energia en permetre ajustar la quantitat de llum natural que entra en un edifici, la qual cosa ajuda a reduir el consum d'energia en la il·luminació artificial.
Els sostres enregistrables poden millorar la qualitat de vida dels ocupants d'un edifici en permetre'ls gaudir de la llum natural i un ambient interior més còmode. Això pot contribuir a millorar el benestar i el rendiment dels empleats en un lloc de treball, o dels residents a un edifici d'habitatges.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram