CONTACTE
Menu

COMPLEMENTS

A més de les cadires i taules de treball, hi ha tot un món de complements en l'oficina. Des de papereres o paraigüers fins a les cortines o els penja-robes. Encara que pot semblar que la seva importància és secundària, tots tenen la seva funció i rellevància perquè el resultat final sigui perfecte.
CORTINES
Cortinas oficina
Utilitzar cortines en l'oficina pot millorar la privacitat i reduir el soroll extern, la qual cosa pot ajudar els empleats a concentrar-se millor en les seves tasques.
ACCESSORIS
accesorios oficina
Els accessoris, com les plantes i les obres d'art, poden millorar l'ambient de l'oficina i augmentar la creativitat i inspiració dels empleats.
3.3 · DECO & COMPLEMENTS

Els detalls marquen la diferència. I els nostres més.

MOTIVACIÓ I CREATIVITAT
Una oficina ben decorada pot millorar la motivació i la creativitat dels empleats, ja que un ambient agradable i estèticament agradable pot inspirar a les persones a ser més productives i a tenir idees innovadores.
MAJOR COMPROMÍS
Una oficina ben decorada pot contribuir a millorar el benestar dels empleats, ja que un ambient net, ordenat i estèticament agradable pot reduir l'estrès i millorar la salut mental de les persones. A més, una oficina ben decorada pot fomentar un sentit de pertinença i orgull en els empleats, la qual cosa pot millorar la seva moralitat i el seu compromís amb l'empresa.

Aplicacions i espais

aislamiento acustico hosteleria

HOSTALERIA

RESTAURANTS
CAFETERIES
BARS
DISCOTEQUES
aislamiento acustico oficinas

LABORAL

OFICINES
CABINES
SEPARADORS
ZONES COMUNS
aislamiento acustico universidades

EDUCACIÓ

AULES
MENJADORS
PASSADISSOS
GIMNASOS
aislamiento acustico domestico

DOMÈSTIC

ESTADES
AUDIÒFILS
ESTUDIS
HOME CINEMA

El teu proper projecte

Comença aquí. Et contactarem per veure si podem fer-ho realitat.
Sol·licitar pressupostos
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram