CONTACTE
Menu

IL·LUMINACIÓ

Una il·luminació eficient és vital en tot projecte. Sense ella, la nostra salut es ressentirà, provocant major estrès, maldecaps o vista cansada. Aprofitar al màxim la llum natural del teu espai i col·locar estratègicament els punts de llum complementaris generarà sensació de major amplitud, naturalitat i llibertat.
PER A ESPAIS MÉS SALUDABLES I CÒMODES
iluminacion oficinas
La il·luminació adequada en una oficina pot millorar la productivitat, reduir la fatiga visual i l'estrès, i millorar el benestar general dels empleats.
1 · UNA MICA DE CIÈNCIA

Una il·luminació adequada ho canvia tot.

01
MAJOR PRODUCTIVITAT
Una il·luminació adequada en l'oficina pot augmentar l'eficiència i la productivitat dels empleats. Un estudi de la Universitat de Colorado en Boulder va descobrir que la il·luminació natural va augmentar la productivitat en un 16%.
02
MENYS FATIGA VISUAL
Una il·luminació deficient pot causar fatiga visual i maldecaps, la qual cosa pot afectar negativament la productivitat i el benestar general dels empleats. Una il·luminació adequada pot ajudar a reduir aquests símptomes i millorar la comoditat en el lloc de treball.
03
MILLORA EL BENESTAR
Una il·luminació adequada en l'oficina pot millorar el benestar general dels empleats, la qual cosa al seu torn pot reduir l'absentisme laboral i millorar la moral en el lloc de treball. Un estudi de la Universitat de Northumbria a Newcastle, el Regne Unit, va descobrir que la il·luminació natural va millorar la satisfacció en el lloc de treball en un 38%.
lampara-acustica-buzzi
iluminacion oficinas a medidailuminacion-g3

Aplicacions i espais

aislamiento acustico hosteleria

HOSTALERIA

RESTAURANTS
CAFETERIES
BARS
DISCOTEQUES
aislamiento acustico oficinas

LABORAL

OFICINES
CABINES
SEPARADORS
ZONES COMUNS
aislamiento acustico universidades

EDUCACIÓ

AULES
MENJADORS
PASSADISSOS
GIMNASOS
aislamiento acustico domestico

DOMÈSTIC

ESTADES
AUDIÒFILS
ESTUDIS
HOME CINEMA

El teu proper projecte

Comença aquí. Et contactarem per veure si podem fer-ho realitat.
Sol·licitar pressupostos
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram