CONTACTE
Menu
mg integral

DIVISORS

Separar bé els espais és un element clau per crear ambients agradables i ben aprofitats. A MG treballem amb les marques líders en l'àmbit internacional, i triem per a cada projecte els sistemes o tipus de divisors específics que sabem que funcionaran millor. 
1 · DIVISORS

Separa els teus espais de manera intel·ligent

01
GUANYA
FLEXIBILITAT
Els separadors despais són una solució ideal per adaptar lespai a les necessitats canviants de lusuari. Poden ser utilitzats per dividir una habitació en dos ambients o més, crear una zona de treball en una sala d'estar o separar una cuina d'un menjador. Això permet una flexibilitat més gran en l'ús de l'espai i una millor adaptació a les necessitats de l'usuari.
02
MENYS
COST
Utilitzar separadors despais en lloc de construir murs permanents permet reduir els costos de construcció i adaptació de lespai. A més, en cas de canvis en lús de lespai, els separadors són més fàcils i econòmics de moure o canviar que els murs. Això permet una eficiència més gran en l'ús de l'espai i un estalvi en costos.
03
AÏLLAMENT
ACÚSTIC
Els separadors d‟espais ajuden a reduir la transmissió de soroll entre ambients, millorant l‟aïllament acústic i proporcionant un ambient més tranquil i confortable. Això és especialment important en llocs de treball o en habitatges on cal un ambient silenciós per treballar o descansar. A més, una millora en l'aïllament acústic ajuda a mantenir la privadesa i reduir la interferència en l'ús de l'espai.
ASSESSORS G3
Separadores y cristaleras
Girona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram