CONTACTE
Menu
PAVIMENTS
/

SÒL TÈCNIC

suelo tecnico
Sòls tècnics per a gimnasos
Alta durabilitat
Els paviments tècnics són molt resistents al desgast ia l'impacte, cosa que els fa ideals per a àrees d'alt trànsit i terres que estan exposats a elements químics i abrasius.
Antilliscant
Els paviments tècnics tenen una superfície antilliscant que proporciona una major seguretat en àrees amb el risc de caigudes.
Molt versàtil
Els paviments tècnics estan disponibles en una varietat de colors i textures, la qual cosa permet adaptar-se a una àmplia gamma de dissenys i estils.
NEWFLOOR
Sòl tècnic
Pesaro
suelos registrables

El paviment tècnic és clau en moltes instal·lacions

Els paviments tècnics són una solució ideal per a àrees industrials i comercials que requereixen una superfície resistent i duradora. Aquests paviments estan dissenyats per a suportar el pes i el trànsit intens de vehicles i maquinària pesant, la qual cosa els fa ideals per a aplicacions com a estacionaments, parcs industrials i plataformes de càrrega i descàrrega.

A més de la seva resistència i durabilitat, els paviments tècnics també ofereixen una sèrie d'avantatges addicionals. Per exemple, són fàcils de netejar i mantenir, la qual cosa els fa ideals per a àrees on es maneja molta brutícia i deixalles. També són resistents a la corrosió i al desgast, la qual cosa els fa ideals per a aplicacions en ambients agressius.

Els paviments tècnics estan disponibles en una varietat de dissenys i materials, la qual cosa permet als clients seleccionar l'opció que millor s'adapti a les seves necessitats específiques. Els materials més comuns utilitzats en la fabricació de paviments tècnics inclouen asfalt, concret i polímers, cadascun amb els seus propis avantatges i desavantatges.
Sol·licitar un pressupost

Dubtes habituals

Els paviments tècnics són un tipus de paviment especialment dissenyat per a suportar el trànsit i el pes de vehicles i maquinària pesant, són ideals per a àrees industrials i comercials, com a estacionaments, parcs industrials i plataformes de càrrega i descàrrega.
Els avantatges dels paviments tècnics són la seva resistència i durabilitat, són fàcils de netejar i mantenir, són resistents a la corrosió i al desgast, i estan disponibles en una varietat de dissenys i materials.
Els materials més comuns utilitzats en la fabricació de paviments tècnics són asfalt, concret i polímers, cadascun amb els seus propis avantatges i desavantatges. Els professionals poden ajudar a determinar el millor material per a cada aplicació específica.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram