CONTACTE
Menu
mg integral
PAVIMENTS
/

PROTECCIÓ

proteccion suelos
Protecció de sòls Naiprotec
Menys desgast
La goma és un material resistent i durador que pot suportar el trànsit i el pes de vehicles i maquinària pesant. En col·locar una capa de goma en un sòl, es protegeix la superfície del desgast i l'abrasió.
Amortiment
La goma té una excel·lent capacitat d'amortiment, cosa que significa que pot absorbir l'impacte i reduir el soroll i la vibració. Això és especialment útil en àrees on s'utilitzen maquinària pesant.
Seguretat
La goma proporciona una superfície antilliscant, la qual cosa augmenta la seguretat de les persones que caminen o treballen en l'àrea. Això és especialment important en àrees humides o amb condicions climàtiques adverses.
SÒL TÈCNIC
Més seguretat i menys desgast
nailprotect

Protegeix el sòl i allarga la vida útil de la teva sala

Els revestiments de goma són una excel·lent opció per a protegir i millorar els sòls d'àrees industrials i comercials. La goma és un material resistent i durador que pot suportar el trànsit i el pes de vehicles i maquinària pesant, cosa que significa que ajuda a protegir el sòl contra el desgast i l'abrasió. A més de la seva resistència, la goma també ofereix una excel·lent capacitat d'amortiment, cosa que significa que pot absorbir l'impacte i reduir el soroll i la vibració. Això és especialment útil en àrees on s'utilitzen maquinària pesant.

La goma també proporciona una superfície antilliscant, la qual cosa augmenta la seguretat de les persones que caminen o treballen en l'àrea. A més, està disponible en una varietat de colors i dissenys, la qual cosa permet millorar l'estètica de l'àrea.
Los revestimientos de goma son fáciles de limpiar y mantener, lo que significa que se pueden mantener en buen estado por más tiempo. Si está buscando una solución para proteger y mejorar su suelo, los revestimientos de goma son una excelente opción a considerar.
Sol·licitar un pressupost

Dubtes habituals

Un revestiment de goma és una capa de goma que es col·loca sobre un sòl per a protegir-lo contra el desgast i l'abrasió. També proporciona una excel·lent capacitat d'amortiment i seguretat. Perfecte per a cobrir els sòls durant l'execució de les obres.
Els avantatges dels revestiments de goma són la seva resistència i durabilitat, capacitat d'amortiment, seguretat antilliscant, varietat de disseny i fàcil manteniment.
Els revestiments de goma són ideals per a àrees industrials i comercials, especialment aquelles on s'utilitzen maquinària pesant o es requereix seguretat antilliscant. Exemples inclouen estacionaments, parcs industrials, plataformes de càrrega i descàrrega i àrees amb trànsit intens.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram