CONTACTE
Menu
mg integral
REVESTIMENTS
/

INSTALBIELAB

instalbielab
Revestiments de Instalbielab
Versàtil i sorprenent
El paper pintat de disseny es pot utilitzar en qualsevol espai, tant en interiors com en exteriors, i es pot aplicar en qualsevol superfície llisa, com a parets, sostres, mobles i accessoris.
Molt durador
El paper pintat de disseny és una opció molt duradora i resistent a l'abrasió i als raigs UV, la qual cosa ho fa ideal per a àrees d'alt trànsit i exposades a la llum solar directa.
Fàcil de mantenir i col·locar
El paper pintat de disseny és fàcil de col·locar i mantenir. Amb una mica d'habilitat i eines adequades, es pot col·locar el paper pintat de disseny en qualsevol superfície llisa. A més, és fàcil de netejar amb un drap humit i suau.
RESTAURANT
Revestiment Instalbielab
papel pintado instalbielab

Materials excepcionals i de llarga durada.

El paper pintat Instalbielab és una excel·lent opció per a qualsevol projecte de decoració. El seu disseny i estil únic ho fa ideal per a crear un ambient personalitzat i ple de personalitat. El paper pintat Instalbielab aquesta fabricat amb materials d'alta qualitat, la qual cosa garanteix una gran durabilitat i resistència a les condicions d'humitat i raigs UV. La seva col·locació és senzilla, ja que es pot pegar en qualsevol superfície llisa i plana, i el seu manteniment és fàcil, ja que només necessita ser netejat amb un drap humit.

El catàleg de Instalbielab és ampli i variat, oferint una gran varietat de dissenys, patrons, i colors, que s'adapten a tota mena d'estils decoratius, des dels més moderns fins als més clàssics. A més, ofereix diferents tipus de paper pintat, des dels tradicionals, passant pels vinílics, fins als teixits més sorprenents.
Sol·licitar un pressupost

Dubtes habituals

El paper pintat Instalbielab és un tipus de revestiment decoratiu i funcional que s'utilitza en interiors i exteriors d'edificis. Aquests revestiments estan fabricats amb materials d'alta qualitat i es caracteritzen per la seva durabilitat, resistència a l'abrasió i als raigs UV, i facilitat de neteja.
El paper pintat Instalbielab té diversos avantatges, com ara la seva durabilitat, resistència a l'abrasió i als raigs UV, i facilitat de neteja. També ofereix una àmplia varietat de dissenys i acabats, la qual cosa permet als clients triar un revestiment que s'adapti al seu estil i necessitats específiques. A més, és fàcil de col·locar i mantenir.
El paper pintat Instalbielab és fàcil de netejar i mantenir. Es recomana netejar regularment amb un drap humit i suau, i evitar productes químics abrasius. És recomanable realitzar una revisió anual per a detectar qualsevol problema i fer reparacions necessàries.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram