CONTACTE
Menu
mg logo white

DELS ous de Dalí al Zara més gran del món

El meu avi Joan, va començar a treballar des de molt jovenet a la construcció, com a guixer i escaiolista.

També feia coses estranyes.
salvador dali ous
MG integral Dali

El meu avi va treballar per a Dalí molts anys i, avui dia, la Fundació Gala Salvador Dalí segueix confiant en nosaltres per als treballs de restauració als seus edificis més emblemàtics.

Als anys 60 va venir a l'Empordà i, gràcies al seu bon fer, es va fer un nom a la zona i va acabar treballant per a Salvador Dalí, fent múltiples treballs per a ell al castell de Púbol i al Museu Dalí.

Però també coses estranyes. El meu avi explicava que Dalí li donava un croquis del que volia, i ell ho feia realitat. Coses estranyes, com el motlle per fer el pa de tres puntes o els famosos i enormes ous que es poden veure al sostre de la casa de l'artista a Port-Lligat.
oficina mg integral

Va ser el 1994 quan el meu pare, Martí Caball, va fundar l'empresa i li va donar el nom que avui dia encara conserva (Martí Guixaire).

El 1992, època en què gairebé ningú utilitzava el cartró-guix (pladur), ell va detectar la versatilitat d'aquest material i va ser pioner a la comarca a incorporar-lo en obres com la restauració del Teatre Jardí de Figueres, el Museu Dalí o el Museu Empordà.

Jo em vaig incorporar a l'empresa familiar el 1996. Uns anys després vam començar a treballar amb nous materials: mampares d'oficina, terres tècnics, paviments vinílics, revestiments murals, cortines i mobles d'oficina...

Avui dia seguim treballant amb tots aquests productes, però ens hem especialitzat en l'acústica.

I AQUÍ BAIX ET CONTE PER QUÈ AIXÒ ÉS DETERMINANT PER A LA TEVA EMPRESA.

El 80% de les oficines es dissenyen parant molt poca atenció a l'acústica.

I mira si és important

Imagina't una persona a taula, submergida en aquest important projecte que ha de presentar demà. Intenta treballar mentre de fons sonen telèfons, soroll d'impressores i fotocopiadores, el teclejar dels ordinadors, les rialles i les converses dels companys i les reverberacions d'una presentació que fan a l'oficina del costat.

No seria més fàcil concentrar-se sense tot aquest soroll al seu voltant?

mg integrla figueres
El que passa és que si l?oficina està mal dissenyada acústicament, s?amplifica el so innecessari.

Això dificulta la comunicació i la concentració i, en conseqüència, redueix la productivitat de manera significativa. Per aquest motiu, això és el primer que hauries de tenir en compte al teu projecte.

El mateix problema passa en altres espais, des de restaurants o centres comercials fins a tanatoris.

Molta gent ignora la importància a l'acústica i, quan se n'adonen, acostuma a ser massa tard i massa car.

Nosaltres hi donem importància des del principi.

I molta.

Per això som instal·ladors exclusius per a Espanya dels projectats acústics de ICC International Cellulose Corporation i hem utilitzat els seus productes en infinitat d'obres, com ara la botiga Zara més gran del món a Madrid

INTERIOR ZARA MADRID
zara madrid
El nostre passat juntament amb el nostre present ens fa forts

t'oferim una construcció interior sòlida i una acústica òptima.

A més a més, gràcies al fet que l'arquitecte tècnic, els caps d'obra i l'enginyer acústic formen part de la nostra plantilla, el control màxim sobre l'obra està garantit.
I, per descomptat, si ho necessites també et posem els terres, les cadires i les taules.

Albert Caball, CEO

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram