CONTACTE
Menu

MOBILIARI

Sabies que els mobles compleixen dues importants funcions? 
D'una banda, la funcionalitat per a dur a terme les tasques professionals però, per un altre, reflecteixen els valors i imatge de l'organització. El mobiliari i equip d'oficina, són elements que parlen de la teva empresa, i nosaltres podem ajudar-te a triar-los.
MOBILIARI D'OFICINA
mobiliario de oficina
Una mesa de oficina moderna es sinónimo de diseño atractivo, funcionalidad y versatilidad. Aumentan el bienestar y la motivación de los empleados. Ideal para espacios de trabajo contemporáneos.
CADIRES D'OFICINA
Sillas de oficina
Les cadires ergonòmiques d'oficina milloren la postura, redueixen el risc de lesions i augmenten la productivitat. Ideal per a treballadors d'oficina i professionals de la salut.
3.1 · MOBILIARI

El mobiliari d'oficina pot ser funcional, estètic i aportar un toc diferenciador.

ERGONOMIA I CONFORT
Els mobles d'oficina moderns estan dissenyats per a proporcionar una posició còmoda i saludable per als usuaris, reduint el risc de lesions relacionades amb el treball i millorant la productivitat. Això s'aconsegueix a través de característiques com a cadires ajustables, escriptoris ajustables en altura i accessoris com a reposabraços i suports per als peus.
ESTÈTICA INIGUALABLE
Els mobles d'oficina moderns també es caracteritzen pel seu disseny atractiu i contemporani. Això pot millorar la imatge de l'empresa, crear un ambient de treball agradable i augmentar la motivació i el benestar dels empleats. A més, els mobles d'oficina moderns són versàtils i es poden adaptar a diferents estils i tendències, la qual cosa permet crear un ambient de treball personalitzat i únic.

Aplicacions i espais

aislamiento acustico hosteleria

HOSTALERIA

RESTAURANTS
CAFETERIES
BARS
DISCOTEQUES
aislamiento acustico oficinas

LABORAL

OFICINES
CABINES
SEPARADORS
ZONES COMUNS
aislamiento acustico universidades

EDUCACIÓ

AULES
MENJADORS
PASSADISSOS
GIMNASOS
aislamiento acustico domestico

DOMÈSTIC

ESTADES
AUDIÒFILS
ESTUDIS
HOME CINEMA

El teu proper projecte

Comença aquí. Et contactarem per veure si podem fer-ho realitat.
Sol·licitar pressupostos
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram