CONTACTE
Menu

CONSTRUCCIÓ

Parlem de construcció i arquitectura.

L'arquitectura d'interiors fa referència al disseny d'un espai que ha estat creat a partir d'una construcció existent, així com la interacció humana a l'interior. També es pot referir a la idea inicial d'un disseny arquitectònic que després és redissenyada per donar cabuda a nous usos, o bé pot ser l'avaluació d'un disseny arquitectònic aplicant la reutilització adaptativa (adaptive reuse) en un edifici. 
Aquesta última és part de les pràctiques de l'arquitectura sostenible, conservar recursos mitjançant el reciclatge duna estructura adaptant un nou disseny. Tradicionalment, l'interiorisme ha estat l'art espacial del disseny dels ambients, però l'arquitectura d'interiors és un procés a través del qual l'interior dels edificis es dissenya, preocupant-se per tots els aspectes de l'ús humà dels espais i per allò tant inclou el disseny interior i la decoració eventual.
OFICINES KAVE HOME
Projectat i construcció
Girona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram